BuitenGewoonGastvrij = BuitenGewoon Gastronomisch

Het zal u niet ontgaan zijn dat ons restaurant nieuw elan heeft gekregen met de komst van Dennis en Peter. In de afgelopen maanden heeft De Drie Gemalen een mooi nieuw logo gekregen, de tafels zijn luxer aangekleed en op het nieuwe servies komen de gerechten veel beter tot hun recht. Ook op culinair gebied is een grote stap gezet met smakelijke thema-avonden zoals het Winemaker diner en de Wildavond. En in de decembermaand is er elke week wel iets te beleven; stamppotten, kaasfondue, Asian Sensation en nog veel meer, zoals u in de nieuwsbrief hebt kunnen lezen.

Bij één van de ‘heerlijke’ initiatieven van ons restaurant was de redactie aanwezig, samen met nog zo’n 100 andere liefhebbers: het ‘Winemaker Dinner’. De avond was georganiseerd in samenwerking met de vertegenwoordiger van wijnleverancier Vinites, Wieger Roelevink èn Johan Jordaan, chef wijnmaker van het wijnhuis Spier uit Zuid-Afrika.

Naast een heerlijke amuse en een fantastisch 4-gangendiner, kregen we diverse bijpassende, mooie Spierwijnen geserveerd. Johan Jordaan verzorgde op geheel eigen wijze tekst en uitleg hierbij, wat de avond een extra leuk Zuid-Afrikaans tintje gaf. Al met al een zeer geslaagde avond!

De redactie mocht ook nog even een kijkje in de keuken nemen, waar de witte brigade (met zwarte kleding) onder leiding van Peter hard en zeer georganiseerd aan het werk was. Hieronder en hiernaast ziet u een kleine impressie van het 'Winemaker Dinner'.