Het bestuur nodigt u van harte uit voor de Nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari vanaf 16.00 uur in Restaurant De Drie Gemalen.

MeerMARE
Winter
2019

Het Magazine van de Haarlemmermeersche Golfclub

image


Simon Kooyman Penningmeester sinds november 2019. Stelt zich voor: zie pagina 2


image

Yulin Tjan: 1 jaar voorzitter van de Wedstrijd Commissie. De ervaringen van het afgelopen jaar en plannen voor het komende jaar: lees hier verder.


image

SECO heren in optimale conditie! 2019 werd een jaar om niet te vergeten. De heren senioren presteerden optimaal en blinken uit in enthousiasme. Golf houdt de mens gezond in lichaam en geest. Het beste bewijs daarvoor is de overweldigende deelname, ook dit jaar, aan de SECO competitie op de vrijdagmorgen.


image

Marije Zuidema loopt een dagje mee met onze Greenkeepers en leert wat het met zich meebrengt om onze baan in conditie te brengen en te houden. Lees hier haar ervaringen.


image

Een korte terugblik op de Algemene Ledenvergadering van november.


image

Taskforce Nieuwe Leden en 'half nieuw management'


image

Wintertraining - deel II. Het lesprogramma van onze Professionals.


image

Al bijna een jaar nieuwe regels: hoe zit het nu precies met het ontwijken van de waterhindernis? Onze referees leggen het hier nog eens uit: de rode hindernis.


image

Kerstwedstrijden: in het donker, in een 'foute' kerstrui of in combinatie met een heerlijk hapjesbuffet.


image

De Businessclub groeit, bloeit en speelt op de verlichte Bolstra


De Redactie wenst alle lezers een heel goed, gezond en sportief jaar met veel mooie ronden op onze Golfclub.


image

Van de Redactie


De Redactie Commissie zoekt versterking!! Met de komst van de Digitale MeerMare kunnen en willen we regelmatiger verschijnen. Daar hebben we hulp bij nodig. Wie vind het leuk om betrokken te zijn bij de communicatie binnen onze club? Meld u hier aan.