HGAC beter golfen, meer plezier!

Wij zien gelukkig veel leden en potentieel nieuwe leden op de oefenfaciliteiten en op de baan. De golfsport floreert en ondanks dat het soms even zoeken is naar een beschikbaar plekje zien wij veel mensen met plezier oefenen en spelen op de Haarlemmermeersche Golfclub. Ook bij de HGAC is het druk met lessen. Uiteraard doen wij onze uiterste best om alle leden die willen lessen in te plannen. Voor het boeken van een les en alle informatie over de Golfacademie kijkt u op: ­www.hgac.nl

Helaas heeft de NGF besloten dat de competitie ook dit jaar niet kan doorgaan vanwege ons welbekende redenen (de jeugdcompetitie zal waarschijnlijk in juni wel gespeeld worden). Ondanks dat en ondanks dat er momenteel geen clubwedstrijden zijn, wordt er niet minder fanatiek gelest en getraind.

Er is vanuit de HGC een interne ‘competitie’ georganiseerd als alternatief voor de NGF competitie. Het doet ons goed te zien dat de leden individueel en met hun teams binnen de maatregelen en op afstand van elkaar toch lekker doortrainen.

In het laatste weekend van februari was Rob Mouwen -puttspecialist en coach van Joost Luiten- weer bij ons te gast om de competitiespelers te begeleiden om nog betere spelers te worden.

Laten we met z’n allen vooral vooruit blijven kijken! Wij kijken uit naar de warme lentedagen waarvan wij al een klein voorproefje hebben gehad! Wij kijken net als u uit naar het moment dat de wedstrijden weer mogen beginnen! Wij kijken uit naar nieuwe groepslessen (zonder corona restricties...)! Wij kijken uit naar clubwedstrijden met mooie scores! Wij kijken uit naar nieuwe masterclasses! Wij kijken uit naar golfreizen in binnen- en buitenland! Het meest echter kijken wij ernaar uit om alle leden in goede gezondheid te blijven zien op de Haarlemmermeersche Golfclub! Roberto, Wouter, Sven en Marloes.

Golfers Magazine heeft Roberto gevraagd om op onze verlichte Bolstra course diverse onderdelen van het golfspel toe te lichten.

Geïnteresseerd in deze praktische, leerzame instructies of in de mooie aanbieding van Golfers Magazine? Klik dan op een van de buttons hieronder: