Vroeger kwam je vast wel eens in een bouwmarkt als er een klusje te doen was in of om het huis. Momenteel gaat dat even anders, want je kunt alleen online bestellen. Best lastig dus om op tijd aan de juiste spullen te komen. Misschien heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe professionals dat aanpakken?

Er wordt in onze regio heel veel gebouwd en verbouwd. Van grote projecten tot kleine verbouwingen. Dat wordt gedaan door een leger van grote en kleine aannemers en ZZP'ers. Die stellen hoge en specifieke eisen als het gaat om de levering van de juiste materialen op het juiste moment.

Zij zijn hiervoor welkom bij de vier vestigingen van Bouwcenter Filippo in onze regio. Daar vinden deze professionele (ver)bouwers alles onder één dak. Het is voor hen de 'one-stop-shop' met een kwalitatief hoogwaardig, scherp geprijsd assortiment hout, bouw- en afbouwmaterialen.

Productkennis en meedenken met de klant staan hoog in het vaandel van Bouwcenter Filippo, een Haarlems familiebedrijf dat al sinds 1913 bestaat. In meer dan een eeuw is niet alleen een schat aan ervaring opgedaan, maar zijn ook tal van samenwerkingsverbanden ontstaan. Zowel lokaal, regionaal en landelijk als in Europees verband. Mede dankzij deze samenwerking kan Bouwcenter Filippo haar afnemers het beste van het beste bieden als het gaat om maatwerk en logistieke oplossingen.

De directeur van dit prachtige bedrijf, Thijs Kortmann, is de vierde generatie in het familiebedrijf. Vorig jaar is hij met zijn vrouw Femke, zoon Mick (5) en dochter Amy (3) verhuisd naar Heemstede. Hij was business member bij Golfpark Wilnis, maar is onlangs lid geworden van onze business club die inmiddels 45 leden telt.

Van harte welkom, Thijs.