Wij mogen weer!

Het is weer lekker druk op de golfbaan! En wat hebben wij u gemist, heel fijn om iedereen weer te zien oefenen en spelen op onze prachtige baan. Na 2 lange maanden nagelbijtend thuis te moeten zitten door COVID-19, konden wij eerst met de jeugd weer aan de gang en daarna mochten de volwassenen gelukkig ook weer. Het weer was in maart/april top, maar daar hebben wij helaas niet van kunnen profiteren.

Waar wij als HGAC wel van hebben kunnen profiteren tijdens het verplicht thuisblijven zijn een aantal webinars; online bijscholingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo hebben wij ons onder andere verder bekwaamd in het werken met de Force Plates. Dit zijn 2 drukplaten waarmee wij kunnen meten waar het gewicht zich voor, tijdens en na de swing bevindt. Ook meet het de kracht waarmee de voeten zich in de grond drukken om daarmee kracht en dus snelheid te genereren om nog beter en verder te kunnen slaan.

Nieuwe website www.hgac.nl

image

Daarnaast hebben wij een spiksplinternieuwe website www.hgac.nl. Hierop vindt u alle informatie over onze lessen, cursussen, masterclasses en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje op onze nieuwe site en doe mee! HGAC: Beter golfen, meer plezier!

Zomermaanden

Wij verwachten dat er in de komende zomermaanden veel mensen niet op vakantie gaan en dus meer tijd hebben om te golfen. Voor deze thuisblijvers gaan wij een aantal leuke masterclasses organiseren. De data hiervan komen snel op onze site te staan. Houd deze dan ook goed in de gaten.

Familie Golf

Ook voor families hebben wij verschillende leuke cursussen. Eén daarvan vindt u op de homepage van www.hgcgolf.nl onder het kopje Familie Golf. Dit bleek een succesvol vaderdagcadeau en daarom zetten wij deze actie nog even door! U kunt van deze actie gebuikmaken met kinderen, ouders en grootouders! Plezier in golf kent immers geen leeftijdsgrens!

En uiteraard organiseert Sven dit jaar weer zomerkampen voor de jeugd in de week van 6-10 juli en 10-14 augustus. Wilt u als ouder deze week ook intensief aan uw spel werken dan staan wij als HGAC professionals voor u klaar!

image

Mocht u vrienden of familie hebben die ook eens willen kennismaken met golf, neem ze dan vooral mee en laat ons helpen om een goede start te maken met het golfspel. Daarna kunnen ze al snel de Bolstra baan op en van daaruit zich verder ontwikkelen tot echte golfers!

HGAC: Beter Golfen, Meer Plezier!

Sportieve groet, Roberto Schuit

Redactielid Naam: Mandy Lammers (Schulte)

HGC-lid sinds: 2019

Werkzaam als: Adviseur informatievoorziening & ict bij provincie Noord-Holland.

Hobbies naast golf: Zeilen en crossfit.

Affiniteit met redactiewerk: Ik vind het leuk om actief te zijn binnen de vereniging, meer mensen te leren kennen en mensen boeien met de content die wij maken.