Gebruik de winter om te trainen


Les studio's in gebruik
genomen

Na een grondige verbouwing beschikken onze Professionals van de HGAC over prachtige lesstudio’s die zijn uitgerust met de beste technische hulpmiddelen. In deze studio’s kunnen zij tijdens een privé- of groepsles uw swing opnemen en op een beeldscherm van ruim 1 meter breed terugkijken. Daarnaast maken zij gebruik van Trackman & Flightscope om alles te meten wat er met de club gebeurt tijdens de swing.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden met deze apparaten, denk hierbij aan het maken van een ‘afstandentabel’ voor elke club, putt-analyse, clubfitting (nu nog via externe golfstores) en meer!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met uw golfprofessional via www.hgac.nl en maak een afspraak!

Les/train programma’s

Wie vindt het niet leuk om beter te leren spelen? Betekent dit ook dat u een compleet nieuwe techniek aan moet leren? Absoluut niet! Door meer en gerichter te trainen leert u uw sterke punten van uw spel kennen en maakt u uw zwakke punten beter. Soms individueel maar nog veel leuker in een groep! Ook de komende winter staan Wouter, Sven, Marloes en Roberto voor u klaar met diverse programma’s. Op www.hgac.nl vindt u de startdata van de ‘Oefening Baart Kunst’ wintertrainingen, de ‘Lady’s Winter’ Trainingen en ‘Samen Trainen, Samen Spelen’ trainingen. Uiteraard is het ook mogelijk om 1-op-1 les te krijgen van één van onze professionals.

Learn2Play

In september is op de Haarlemmermeersche Golfclub een uniek nieuw les en speelconcept gestart: Learn2Play.

Beginnende golfers met én zonder hcp 54 kunnen - gedurende 1 jaar - onbeperkt groepslessen volgen en onbeperkt spelen op de Bolstra baan. Door een gedegen start zijn zij na dat jaar goed voorbereid om de grote baan in te gaan en voelen zij zich thuis op onze prachtige vereniging dat wij hen als lid kunnen verwelkomen. Hebt u in uw familie-, vrienden- of kennissenkring mensen voor wie dit een perfecte start van hun golf carrière zou kunnen zijn, neem dan contact op met taco@haarlemmermeerschegolfclub.nl