Tijdelijk clubrestaurant gastvrij open

Stevige winterse soepen plus klassieke favorieten

De komende periode staat onze golfclub voor een mooie en spannende uitdaging: de renovatie van ons vertrouwde clubhuis. Een vernieuwde, moderne en gastvrije ontmoetingsplek lonkt aan de horizon, maar voordat het zover is, zullen we het even zonder onze bekende ruimtes moeten stellen.

Gelukkig betekent dit allerminst dat u ergens anders heen hoeft voor een goede kop koffie, een smakelijke lunch of een gezellige borrel na uw ronde. Beleef deze winter de warme, uitnodigende sfeer van ons tijdelijke clubhuisrestaurant, de plek waar gezelligheid, gastvrijheid en drank plus eten je dag compleet maken, juist nu de dagen korter zijn en het winterweer zijn intrede doet.

Smaakvolle gerechten

Na een frisse ronde op de baan of een bezoek aan de club kun je bij ons terecht voor een hartverwarmende pauze. Binnen wacht een knusse ambiance, terwijl de keuken gevuld is met de geuren van hartverwarmende, verse en smaakvolle gerechten.

Een bijzonder fijne ontwikkeling hierbij is dat onze nieuwe keukenbrigade inmiddels volledig zijn draai heeft gevonden. Met veel enthousiasme en vakmanschap verzorgen zij een reeks heerlijke, populaire en kwalitatief uitstekende maaltijden. Denk aan stevige winterse soepen, verrassende seizoen specials en natuurlijk klassieke favorieten, allemaal met kwalitatieve ingrediënten, terwijl ons team klaarstaat om je met oprechte gastvrijheid te ontvangen.

Het tijdelijke clubhuis restaurant is deze winter het warme hart van de golfclub: een ontmoetingsplek waar leden, gasten en medewerkers samen genieten. U kunt de gehele dag genieten van de lunch-, dinerkaart en de populair geprijsde dag specialiteiten.

Of het nu vroeg in de middag is of aan het einde van een korte winterdag: ons restaurant is aangepast aan het winterse seizoen. Met openingstijden die rekening houden met het daglicht en het weer, ben je altijd verzekerd van een gezellig, warm toevluchtsoord op het juiste moment.

Even voorstellen

De mannen van de keukenbrigade zijn na een intensieve en uitdagende beginperiode (einde seizoen, keuken ontmantelen en vervolgens nieuwe tijdelijke keuken inrichten) met veel elan aan hun nieuwe job begonnen en voor degenen die hen nog niet kennen, stellen wij hen met veel plezier aan u voor!

Sander sinds 7 augustus chefkok op de Haarlemmermeersche: “ik wil zorgen dat iedereen zich welkom voelt en geniet van iets lekkers”.

Bartosz sinds 1 augustus als zelfstandig werkende kok werkzaam op de Haarlemmermeersche: “ik hou van de Franse keuken, vooral klassiekers en grillgerechten, en hoop u regelmatig te zien in ons tijdelijke restaurant waar u van mijn kookkunsten kunt proeven”.

Igor vanaf medio augustus het team versterkend heeft eten/koken in zijn DNA!: “Mijn lievelingskeuken is de Aziatische”.

Met de vele jaren ervaring die Sander, Bartosz en Igor in de keuken op zak hebben, kijken zij er naar uit om het u de komende jaren met mooie en heerlijke gerechten zeer naar uw zin te maken! (Redactie: in de voorjaarseditie van de Meermare zullen wij een uitgebreid interview met de gezamenlijke koks hebben).

Warm welkom

Wij nodigen u van harte uit om gedurende de komende maanden tijdens de werkzaamheden aan ons nieuwe clubhuis langs te komen, of u nu speelt, een les volgt of gewoon even wilt binnenlopen. Uw aanwezigheid en betrokkenheid maken onze club tot wat zij is – en juist in deze periode waarderen wij dat enorm.

Samen kijken we uit naar een prachtig vernieuwd clubhuis. Tot die tijd bent u meer dan welkom in ons tijdelijke restaurant. Wij zorgen ervoor dat elk bezoek net zo aangenaam voelt als altijd.

Namens het gehele horecateam

Frank Duivenvoorden Horecamanager

Note: voor de winteropeningstijden (1 nov. 2025 t/m 31 maart 2026) verwijzen wij u graag naar de website met de opmerking dat die door de weersomstandigheden en/of een baansluiting op de dag zelf nog wel kunnen wijzigen.

Specials in de wintermaanden:

Maandag en dinsdag: Spare Ribs € 17,50

Woensdag en donderdag: Stamppot € 14,50

Vrijdag: Hamburger € 15,00

Zaterdag: Biefstuk € 17,50

Zondag: Pastaschotel € 12,50