Een essentieel deel van onze club is de Business Club. Reden om deze groep betrokken ondernemers regelmatig onder de aandacht te brengen in de MeerMARE. Het goede nieuws is dat onze Business Club nog steeds groeiend is. In de afgelopen periode heeft een aantal oude/nieuwe businessleden zich weer verbonden aan onze club. Wij vroegen hen waarom? En we stellen ze graag aan u voor:

Ed van den Berg, directeur van Monto Vastgoed uit Sassenheim motiveert zijn lidmaatschap van de Business Club als volgt: “Wij als bedrijf zijn lid geworden van de Business Club omdat ik al geruime tijd golf op de Haarlemmermeersche. Ons bedrijf is in Sassenheim gevestigd, dus de golfbaan is prima bereikbaar.

We hebben een mooi en goed onderhouden golfbaan waar mensen graag spelen. Als ondernemer nodig ik regelmatig opdrachtgevers uit om te golfen. Deze zijn altijd enthousiast over de baan. Ook hole 19 is altijd goed en daar worden we gastvrij ontvangen.

De Business Club wedstrijden worden prima georganiseerd en zijn altijd gezellig. Helaas is het de laatste maanden door de bekende reden anders dan anders. Chapeau voor de mensen die het organiseren en proberen het maximale eruit te halen om ons een mooie golfdag te bieden.

Uiteraard is het fijn en goed om mede-ondernemers te spreken en tegen te komen. Zeker zo regionaal. En, je probeert toch altijd om elkaar zakelijk te ondersteunen en elkaar de handel toe te spelen indien mogelijk.

Ik hoop jullie weer snel te treffen op de golfbaan en bij de Business Club!”

image

Jeordie Brouwer, directeur/eigenaar van Element Offices gevestigd in Utrecht. Is vader van 3 kleine meisjes en woonachtig in Lisse. Element Offices exploiteert een 7-tal business centers door het land en doet tevens het property management voor een aantal vastgoedeigenaren van kantoorgebouwen.

Zijn GVB heeft hij gehaald op de Haarlemmermeersche Golfclub en dat was ook de eerste kennismaking met golf en deze prachtige baan. Eerst leren spelen op de Bolstra en later de grote baan op. De afgelopen jaren heeft hij dan ook menig rondje gelopen op onze baan en Jeordie speelt intussen op een goede dag, met wind mee, ca. hcp. 19.

Vorig jaar vroeg Jan van Vliet hem om samen met een aantal andere ondernemers het Bollenstreek Business Open te organiseren. Dat werd een zeer succesvolle dag met een deelnemersveld van maar liefst 100 enthousiaste mensen. Tijdens de organisatie van deze dag had hij veel contact met Vera en Taco en zij vroegen dan ook of een bedrijfslidmaatschap niet iets voor hem was. Daar hoefde hij niet zo lang over na te denken.

Vervolgens heeft Element Offices besloten om het bedrijf de komende jaren te verbinden aan de Haarlemmermeersche Golfclub. Behalve de golfbaan is ook de Business Club een erg leuke toevoeging. Dit om andere mensen te leren kennen en wellicht ondernemerservaringen te kunnen delen. Komend voorjaar zal hij dan ook standaard meedoen met de business competitie.

Binnen het bedrijf heeft inmiddels het golfvirus toegeslagen. Een aantal medewerkers is druk bezig om hun GVB te halen, zodat ze komende zomer ook een balletje kunnen meeslaan. Veel van de klanten van Element Offices zijn golfers en het is natuurlijk nog leuker als werk en plezier gecombineerd kunnen worden.

Daarom: Wellicht tot snel op de club!

image

Zoals Jeroen Turenhout, Bedrijfsleider van Dura Vermeer Infra Regio Noord West het verwoordt: “Met onze activiteiten realiseren we mooie projecten in de buitenruimte. Dat kan alléén door het leggen van verbindingen, het ontmoeten van interessante mensen en door slim en vernieuwend te werken. Hard werken moet natuurlijk ook afgewisseld worden met ontspanning en gezelligheid. Na even te zijn weggeweest als lid realiseerden wij ons dat we dit alles vinden op de golfbaan. Reden te meer om het Businessclub lidmaatschap nieuw leven in te blazen.”