Het voorjaar is weer in aantocht en dit betekent dat het we onze clubs weer tevoorschijn halen.

Helaas gooit het Corona-virus roet in het eten.

Maak zodra het complex weer open is een afspraak bij één van onze professionals!

De afgelopen winter hebben ook zij niet stilgezeten: zij hebben bijscholingen gevolgd van Karl Morris, internationale Mental Coach en sinds enige tijd ook de mentale coach van Joost Luiten.

Hebt u onze mooie lesstudio’s achteraan op de driving range inmiddels al gebruikt? Sinds eind 2019 maken wij daar naast de Trackman en Flight Scope gebruik van de Smart2move Force Plates die ons helpen u te laten zien waar het gewicht zich tijdens de golfswing bevindt. .

De afgelopen winter hebben veel mensen onder enthousiaste leiding van onze HGAC professionals aan hun spel gewerkt met mooie resultaten. Veel spelers hebben trainingen gevolgd in aanloop naar de NGF competitie die begin april van start zou gaan.

Ook zijn er de afgelopen periode weer een aantal mensen op reis geweest onder leiding van onze professionals, zo is Sven met meerdere groepen naar Hua Hin in Thailand geweest en heeft Marloes een bezoek gebracht aan de Solheim Cup! Daarnaast heeft zij ook een mooie reis naar Spanje georganiseerd in samenwerking met puttspecialist Rob Mouwen. Bent u nog nooit met ons op reis geweest? Houdt dan de prikborden in de gaten want ook dit jaar zullen wij verschillende reizen aanbieden voor de leden van de Haarlemmermeersche Golfclub!

Nu u niet op de club kunt trainen, hierbij een aantal oefeningen voor thuis:

image
image

Regels??

Niet alleen bij de Heren Senioren wordt regelmatig gediscussieerd over hoe om te gaan met de ligging van de bal. Wintercondities, droppen/plaatsen en zo ja hoe?? Ook op de damesochtenden blijkt dit vaak onderwerp van gesprek.

Vandaar dat ons clublid Sonja van Bohemen daar voor de dames een oplossing heeft gecreëerd: