Het gras is altijd groener .....

Mijn meneer en ik gaan zo af en toe vreemd. Zo, dat is eruit! Want ja, het gras lijkt altijd groener te zijn bij een ander. En nee HGC-ers, oordeel nu niet gelijk want jullie doen het allemaal wel eens! Zo af en toe zijn wij wel toe aan wat “spice” in onze golfrelatie en vinden we het spannend om ons in een andere omgeving te begeven. Dan gaan wij vreemd, daar waar het gras groener lijkt dus… En hoewel we soms heel blij van dat andere groen worden en daarmee de sleur doorbreken, bedenken we ons toch steeds weer en keren een ervaring rijker terug naar het oude vertrouwde. Onze eigen mooie club! In deze Corona-tijd lijkt die club nóg aantrekkelijker. Want we begeren vaak hetgeen we niet kunnen hebben. Het gras lijkt nu veel groener, de greens prachtig en supersnel. Er wordt namelijk niet op gegolfd… De baan ligt er stil en verlaten bij. Ons verlangen naar een rondje golf groeit met de dag. Wat willen we graag terugkeren naar het bekende. Ik hoop jullie allen straks weer in goede gezondheid op onze club te treffen!

Evolutie en voorzittershamer

Binnen de redactie van de MeerMARE hanteren we geen voorzittershamer, evenals we ook geen ganzenveer gebruiken. De ganzenveer is dan wel van ver voor onze tijd, de evolutie van kroontjespen naar balpen, en van typemachine naar Notebook heb ik, en ik denk meerdere onder ons, allemaal meegemaakt. (OEPS! Je wordt ouder pappa).

Inmiddels alweer 8 jaar heb ik samen met collega redactieleden met veel plezier een respectabel aantal edities van de MeerMARE aan u mogen voorschotelen. In deze tijdspanne vond ook een ‘ieniemienie evolutie’ plaats. Dat was de transitie van de gedrukte MeerMARE naar de huidige digitale versie. Voor ons als redactie een hele uitdaging. Het was, en is nog steeds, een proces van zoeken en uitproberen, maar nu u dit leest zijn we inmiddels al aan de vierde digitale editie toe. Nog steeds voor verbetering vatbaar, maar we zijn op de goede weg. Voor mij een mooi moment om het stokje als voorzitter over te dragen. Carla Kieft heeft mijn rol inmiddels vol verve overgenomen. Voorlopig blijf ik nog wel meewerken binnen de redactie.

We hopen dat er leden zijn die gevolg zullen geven aan onze oproep voor versterking van het redactieteam. In de volgende MeerMARE zullen we Carla vragen het dan nieuwe team aan u voor te stellen en de plannen voor de toekomst uiteen te zetten.