Met veel enthousiasme is door het team van Geert-Jan van Logtenstijn, Ans Bodegom, Paul Hillen, Camiel Dierikx en Yulin Tjan de donderdagavond inloopwedstrijd op de Bolstra vormgegeven.

Aan deze wedstrijden deden niet alleen leden van de Haarlemmermeersche Golfclub mee, maar ook invitées en vrije golfers. Voorafgaand aan de wedstrijd, die om 19.00 uur startte, verzorgde het team van Paul voor een wisselend 'dagschotel-buffet'.

Ondanks kou en regen nam het aantal deelnemers toe. Helaas waren de weersomstandigheden vanaf medio februari zo slecht dat een aantal keer de wedstrijd afgelast moest worden.

Met de komst van Corona en de daarmee samenhangende maatregelen zijn de wedstrijden natuurlijk opgeschort. We hopen dat dit initiatief, zodra de baan weer vrijgegeven wordt, voortgezet wordt en zich in blijvende belangstelling mag verheugen!!

Dat de verlichte Bolstra aantrekkingskracht heeft moge ook blijken uit initiatieven van individuele of groepjes leden:

Een groepje op dinsdagmiddag spelende dames nodigde partners en familie uit om samen met hen (en gewapend met 'verlichte' mutsen) de baan in te gaan.

Ondanks borrel met bittergarnituur vooraf ging het er serieus aan toe!!

De scores werden na afloop geteld. De prijswinnaars in het zonnetje gezet. En, onder het genot van nog een drankje en een lekkere dagschotel werd de avond afgesloten.

Een uiterst gezellige avond die voor herhaling vatbaar is. Alzo is afgesproken!!