LEARN2PLAY

Samen onbeperkt lessen en golfen bij de Haarlemmermeersche Golfclub:


7 dagen per week golfles en onbeperkt golfen voor 89,- per maand!


Altijd al willen starten met golf of nog een beginnende golfer?
De Haarlemmermeersche Golfclub biedt een uniek programma om je te leren golfen! Het programma bestaat uit de mogelijkheid om 7 dagen per week, golfles te volgen en onbeperkt gebruik te kunnen maken van onze nieuwe uitdagende Bolstra golfbaan. In juli 2019 gaan wij van start met dit prachtige concept en kunnen ‘beginnende’ golfers zich aanmelden om een jaar lang gebruikt te maken van al onze vernieuwde faciliteiten.

Wat houdt Learn2Play concreet in?

Bij Learn2Play volg je samen met andere ‘beginnende golfers’ golflessen van gediplomeerde golfpro’s en kun je vanaf je eerste les spelen op een echte golfbaan, zonder dat je daarvoor een GVB/HCP 54 of baanpermissie nodig hebt.

Hoe cool is dat?

De lessen worden opgebouwd in thema's en worden door verschillende pro’s gegeven. De lesgroepen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 7 personen. Samen leren en samen spelen! Per dag is er een vaste tijd waarop de golfles wordt gegeven. Hiervoor inschrijven kan tot het aantal van 7 personen is bereikt. De agenda met de lestijden en thema’s wordt van te voren via de website bekend gemaakt. Om de overgang van leren naar spelen op de baan te vergemakkelijken zorgen we voor een introductie les op de golfbaan. Hierin wordt uitgelegd waar je op moet letten op de golfbaan om veilig en leuk te golfen. Mocht je geen golfspullen hebben dan kun je gebruik maken van een huur-golfset.

Doel van Learn2Play :

Learn2Play laat nieuwe golfers op een laagdrempelige manier kennis maken met de prachtige golfsport. Golf leer je niet in één dag of één weekend. Uit onderzoek blijkt dat men meer plezier aan golf beleeft als er progressie wordt geboekt. Door het in de praktijk brengen van de lessen èn door te spelen op een echte baan, verloopt het ontwikkelingsproces vele malen sneller en is het natuurlijk veel leuker. Er wordt in groepen les gegeven zodat je andere ‘beginnende’ enthousiaste golfers leert kennen en je wordt gestimuleerd om samen verder te gaan met golf.

Meedoen??

Schrijf je in bij de caddiemaster 023 - 558 90 00 of mail naar: secretariaat@haarlemmermeerschegolfclub.nl

Even voorstellen:

Roberto Schuit, Headprofessional sinds

1 januari 2019 op de Haarlemmermeersche Golfclub:

Dat golf een geweldige sport is hoef ik u niet te vertellen, maar wist u dat mensen die beter golfen, meer plezier aan golf beleven en ook langer blijven golfen?

Wouter Voskamp, Golfprofessional sinds 1984

Individueel en in groepsverband lesgeven en coachen van beginner tot competitie-gerichte speler, met of zonder fysieke beperking.

Organisator van clinics en bedrijfsdagen en wedstrijden zoals het Bolstra Open en de vrije golfer's wedstrijden.

Marloes Olling, Golfprofessional:

Het overbrengen en enthousiasmeren van een beleving zit in mijn bloed. Ik streef naar persoonlijke aandacht tijdens mijn lessen. Privelessen, groepslessen, clinics, golfreizen, jeugd, exclusieve damesreizen: van beginner tot handicap. Als golf je eenmaal heeft “gepakt” laat het je nooit meer los!

Sven Kitsero, Golfprofessional op de Haarlemmermeersche Golfclub sinds 2000. Geeft les aan volwassenen, maar vooral aan kinderen. Inmiddels iedere week met veel plezier aan ruim 150 kinderen. Twee keer per jaar start ik een nieuwe cursus waaraan kinderen vanaf ongeveer 5 jaar met en zonder golfervaring mee kunnen doen, ongeacht of ze lid van de club zijn. Alle facetten van het golf komen bij de jeugdcursus aan bod maar plezier in het golf staat voorop.

Alles op een rijtje:


- een jaar lang onbeperkt golfen op de Bostra par-3 baan

- een jaar lang elke dag lescapaciteit op vaste tijden*/**

- lessen in groepen van maximaal 7 personen

- online lessen boeken

- eenvoudig inschrijven

- kosten € 89,- euro per maand


* Het aantal lesdagen in de week kan in de opstartfase afwijken

** Uiteraard geldt bij de lessen: vol=vol

Learn2Play op de Haarlemmermeersche Golfclub onder begeleiding van de
golfprofessionals van de Haarlemmermeersche Golf Academie:
een uniek moment om te starten met golf