De
WEDSTRIJD

Op uitnodiging van het bestuur is op dinsdag 30 april de eerste wedstrijd gespeeld door vertegenwoordigers van de initiatiefnemers (het oude bestuur), het huidige bestuur, de Baancommissie, de Greenkeeping, de Professionals en het Management.

De reacties van alle deelnemers waren buitengewoon enthousiast. Trots dat de baan nu klaar is en bespeeld kan worden.

Bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een winnaar. In dit geval heeft het team van de Baancommissie gewonnen.

Wouter Voskamp, onze Pro, en Taco Faber, onze nieuwe baanmanager, zetten het baanrecord: 27 slagen!!

In 2018 niet op de wedstrijdkalender vanwege de renovatie van de Bolstra, kon na de openstelling op 1 mei jl. op

woensdag 15 mei weer de vertrouwde BoCruLeLy wedstrijd gespeeld worden. Direct was er al een verrassing: Peter Boelé maakte op de door hem als eerste te spelen hole Bolstra 5 een hole in one.

Hoewel er in de daaraan voorafgaande weken al 2 maal een hole in one was geslagen, was dit toch de eerste in een officiële wedstrijd!!

Ook na afloop van de officiële opening was er een wedstrijd:

'Jong en Oud', leden van onze club gevraagd door de jeugd-, dames en seniorencommissies, speelden een Texas scramble wedstrijd. Op het ‘gunshot’ van Arthur van Dijk startte deze eerste officiële wedstrijd, waarna de overige aanwezigen teruggingen naar het clubhuis om te toasten op de nieuwe baan.  

In afwachting van de uitkomst van de wedstrijd was het een geanimeerd samenzijn van leden en genodigden onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, verzorgd door onze eigen keukenbrigade.   

De wedstrijddeelnemers werden in de serre warm onthaald met drankjes en bitterballen. De beste score, bruto 1 onder de baan, werd behaald door het team bestaande uit: Jayden Vrolijk, Ina Pull, Pernille Houtman en John Schubert. De tweede prijs was voor het team Marion Stempher, Rob van Diggele, Jitse IJtsma en Mats Warmerdam.